VESOLJE ZABAVE

Dobrodošli na mojem planetu

« |

Vedeževalka Karin, Maruča in ostali, za praznike vam želim …

21.12.2009

… čim manj nategovanja inflacijsko poneumljenih bitij in darovanje svojih kart, kristalčkov in kamečkov najbližjemu vrtcu. Ob prebiranju vaših “pogumnih” napovedi za prihodnje leto me namreč prešine, da vas mati narava ni in tudi nikoli ne bo izbrala za “preroke” naše družbe. 

Ko se vedeževalci osramotijo 

Karin, mojstrica nategovanja, pardon, vedeževanja, je lani veleumno izjavila, da se bodo na sceni pojavila nova imena, ki pa ne bodo skakala iz poceni revij, ki tolikokrat tudi objavljajo njene nebuloze. In kaj odgovarja na dejstvo, da je Slovenija letos prav po kmečko pisala in brala vse o “junakih” resničnostnega šova komercialke?

“To je res, a po drugi strani je treba omeniti tudi na primer Alenko Godec, ki je imela zelo uspešno leto. Lahko pa tudi rečem, da smo Slovenci začeli poslušati nekoliko bolj kakovostno glasbo, s čimer bi lahko utemeljila svojo napoved.”

Ali še bolje, Ema Kurent je astrologinja, ki kot kurenti skuša s svojimi napovedmi priklicati resnico, pa ji to uspeva vsaj toliko, kot kurentom pomlad sredi mrzlega februarja.

Njena napoved za zmagovalca Piramide pa je eksplicitna in vredna vsega evra: “Bomo videli”.

Ožemanje ubogega in neumnega naroda

Ubogi narod ni tako nategnjen samo s strani kakšnega faroškega župnika, ki pobira denar za nove orgle in grozi z božjimi kaznimi. Obubožan narod prav heretično vrti cifre in obiskuje prav vedeževalce. Sami pa, z nedokončano izobrazbo in žilico za prenašanje ljudi, služijo mastne denarce. 

In še astrološka napoved leta 2010: Veliko ljudi bo na cesti, na Emi bo zmagal najboljši pevec, Janez Janša in Borut Pahor ne bosta postala najboljša kolega, Karin, Maruča, Deni in podobni pa se bodo vsak večer smejali ob preštevanju prisluženih dinarčkov. 

Glede na jasnovidnost pa tako ali tako vedo, da je tale zapis objavljen. Jih vabim h komentiranju!

  • Share/Bookmark
 

Avtor majasvn, zapisano 21.12.2009 ob 19:55 pod Aktualno, Razmišljanje, Zabava. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Vedeževalka Karin, Maruča in ostali, za praznike vam želim …”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !