VESOLJE ZABAVE

Dobrodošli na mojem planetu

« | | »

ROBBIE WILLIAMS PREDSTAVLJA NOVO USPEŠNICO

22.10.2009

Po treh letih premora se na glasbeno sceno vrača eden izmed najuspešnejših britanskih pevcev, Robbie Williams. Album Reality Killed the Video Star napoveduje uspešnica Bodies, 9. novembra pa bomo imeli priložnost slišati, s kakšnimi glasbenimi presenečenji bo 35-letnik postregel tokrat.

PRELOMNI ALBUM

Če se je v preteklosti večkrat spopadal z depresijami, alkoholizmom, v prostem času raziskoval pojav neznanih letečih predmetov in mimogrede v svoj objem zvabil kakšno lepotičko, se po sedmih studijskih albumih in dobičkonosni turneji Close Encouters iz leta 2006 te dni vrača na radijske valove.

Po vseh uspehih v njegovi dolgoletni karieri pa se Williams po večletnem premoru vseeno počuti nekoliko negotov. »V svoji karieri sem ustvaril kar nekaj hitov, ki pa  sčasoma utonejo v pozabo. Vse namreč postane del preteklosti.” Zadnji album Rudebox namreč ni požel tolikšnega navdušenja, hkrati pa si je prislužil etiketo njegovega najslabše prodajanega glasbenega izdelka.

Zadnjih deset let je osvajal vrhove glasbenih lestvic, ob tem pa dajal vtis »porednega fanta«. Tokrat se za spremembo predstavlja v podobi galantnega, umirjenega in razmišljujočega super zvezdnika, ki mu ni vseeno, kakšni bodo odzivi na njegov izdelek. »Z novim albumom želim ljudi dobesedno navdušiti. Hočem, da ob moji glasbi plešejo in se za 50 minut povsem prepustijo pesmim

PREMIŠLJENA STRATEGIJA OB POVRATKU NA SCENO

Leta 2002 je Williams podpisal rekordno, kar 80 milijonov funtov vredno pogodbo z založbo EMI za izdajo petih albumov. Reality Killed the Video Star bo torej zadnji v zgodbi uspehov med gigantom in britanskim pevcem. Za čim večji uspeh albuma pa so ubrali premišljeno taktiko, saj javnosti novosti o albumu posredujejo postopoma. 4. septembra je bila tako prva uspešnica, Bodies, predvajana po celem svetu. Obenem so na njegovi spletni strani ponudili nekaj sekundni izsek njegovega novega videospota, 5 dni kasneje pa so si oboževalci že lahko pogledali celotnega. Seveda pa se je tudi Robbie, kot že številni zvezdniki prej, pridružil spletni skupnosti Twitter.

Za več  podrobnosti obiščite uradno spletno stran www.robbiewilliams.com.

Robbie_Williams-Bodies-400x400.jpg

  • Share/Bookmark
 

Avtor majasvn, zapisano 22.10.2009 ob 12:01 pod Aktualno, Glasba, Zabava. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “ROBBIE WILLIAMS PREDSTAVLJA NOVO USPEŠNICO”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !